Μεγάλη Άμμος

Παραλίες Αμμουλιανή

Νησάκια Δρένια

Νησάκια Δρένια

Απέναντι ακριβώς από την Ουρανούπολη και ανατολικά της Αμμουλιανής βρίσκεται το σύμπλεγμα των νησίδων Δρένια, ή αλλιώς Γαϊδουρονήσια. Το σύμπλεγμα αυτό αποτελείται από 6 μικρά νησάκια, το μεγαλύτερο από τα οποία ονομάζεται Δρένια και είναι αυτό που έδωσε και την ονομασία του σε ολόκληρο το συγκρότημα των νησιών.

Τα υπόλοιπα μικρότερα, έχουν ονόματα όπως Φέτη, Πέννα, Άρτεμη κ.α. Στα νησάκια θα βρείτε πανέμορφες αβαθείς και αμμώδεις παραλίες με μαγευτικό τοπίο καθώς και απόκρημνες βραχώδεις ακτές.Στην περιοχή ενοικιάζονται μικρά σκάφη για την πρόσβαση σε κάθε παραλία.

Τα Δρένια είναι ένας τουριστικά οργανωμένος προορισμός με ομπρέλες,  ξαπλώστρες, και μια ταβέρνα-αναψυκτήριο.

Αλυκές

Μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, μπορείτε να συναντήσετε στην πίσω μεριά της Αμμουλιανής. Με θέα την Σιθωνία και εύκολη πρόσβαση από ξηρά και θάλασσα, χαρείτε ξέγνοιαστες στιγμές και απολαύστε το γεύμα σας σε ένα από τα παραθαλάσσια εστιατόρια του νησιού.

Μεγάλη Άμμος

Μεγάλη Άμμος

Η Μεγάλη Άμμος είναι η νοτιότερη παραλία της Αμμουλιανής και βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού. Η παραλία έχει ψιλή άμμο, όπως όλες οι υπόλοιπες παραλίες της Αμμουλιανής. Είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και αναψυκτήριο-καντίνα.

Διαμοιρασμός:

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.